Ervaren vakmensen

Werkwijze

Rasenberg Asbestverwijdering biedt een oplossing op maat. Door de mentaliteit en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers zo snel en efficiënt mogelijk worden geholpen. Daarmee maken we het verschil.

Naast aandacht voor het beste eindresultaat, hebben we ook oog voor de weg daar naartoe, waarin we de samenwerking aangaan met onze opdrachtgevers en partners. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

 

Gecertificeerd bedrijf

Rasenberg Asbestverwijdering is een gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat we beschikken over het certificaat sc-530 voor het veilig en correct verwijderen van asbest. Als lid van de VVTB behoren we tot de deskundige bedrijven in de branche en zetten we ons in voor de continue verbetering van veiligheid en wet- en regelgeving omtrent het verwijderen van asbest.

 

LEAN-methodiek bij projectmatige aanpak

Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden werken wij volgens de LEAN-methodiek. Dit betekent dat we zo optimaal mogelijk willen bedragen aan uw wensen als klant. We brengen dit onder andere in de praktijk door voor elk traject een zogenaamde LEAN-planning te maken, waardoor we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Een vast team van professionele begeleiders ondersteund Rasenberg Asbest in de uitvoering van LEAN.

 

Extra mogelijkheden

Verder bieden we diverse mogelijkheden waarmee we nog een extra bijdrage kunnen leveren aan het traject. Van het organiseren van een informatieavond voor bewoners en het opstellen van een communicatieplan voor betrokken partijen tot het aanbieden van een tijdelijke opvang, waar bewoners welkom zijn voor een kop koffie terwijl de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Tijdens een persoonlijk gesprek maken we graag kennis met u voor verdere toelichting en het beantwoorden van al uw vragen!

Igor Rasenberg
Igor Rasenberg
Stephan Rasenberg
Stephan Rasenberg