Zakelijk

Onze uitgebreide kennis en kunde op gebied van het verwijderen van asbest besparen u tijd. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden verzorgen we voor u het gehele traject of een gedeelte daarvan. Als sc-530 gecertificeerd bedrijf bedenken we een oplossing die naadloos aansluit op uw specifieke situatie en waarbij veiligheid altijd voorop staat.

 

Agrarische sector

Het overgrote deel van de asbestdaken bevindt zich in de agrarische sector. Ook andere onderdelen van uw stallen, kassen en/of panden kunnen asbest bevatten. Wij helpen u hier graag snel en veilig vanaf. We leveren maatwerk en zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk oponthoud ondervindt. We nemen dit traject voor u uit handen, zodat u zich weer ongestoord bezig kunt houden met uw dagelijkse werkzaamheden. De veiligheid staat tijdens dit traject altijd voorop.

 

Bedrijven & instellingen

Het is vervelend wanneer u zich moet bezighouden met de aanwezigheid van asbest in plaats van met uw dagelijkse werkzaamheden. Ons doel is daarom ook om zo snel en effectief mogelijk met een passende oplossing voor uw specifieke situatie te komen. Een oplossing waarbij u en uw medewerkers zo weinig mogelijk hinder ondervinden en de veiligheid gegarandeerd wordt.

 

Woningcorporaties

Het comfort en de veiligheid van uw huurders staan bij ons voorop. Door onze resultaatgerichte aanpak zorgen we ervoor dat de bewoners zo weinig mogelijk hinder ervaren van het verwijderen van de asbest. We geven hen op een snelle en efficiënte manier hun veilige woonomgeving terug.

 

Aannemers

Als u er zeker van wilt zijn dat u tijdens het bouwproject geen asbest tegenkomt, kunnen we u helpen met een onderzoek tijdens het voortraject. Hierdoor wordt snel duidelijk of en waar de asbest zich bevindt en kan dit indien nodig worden verwijderd.

Komt u tijdens een latere fase asbest tegen? Geen probleem; in de meeste gevallen kan dit snel verwijderd worden zonder dat het traject vertraging oploopt. Het is ons doel om de asbest snel en efficiënt te verwijderen en daarbij zo goed mogelijk aan te sluiten bij de planning voor uw werkzaamheden. Hierbij staat de veiligheid van uw werknemers altijd voorop.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.