Flexibel & efficiƫnt

BEGELEIDING EN ASBESTVERWIJDERING

Begeleiding

Het verwijderen van asbest is een traject waar veel deskundigheid bij komt kijken. We nemen dit graag voor u uit handen door u te ondersteunen en begeleiden van begin tot eind:

  • Het vrijblijvend vaststellen van de aanwezigheid van asbest,
  • Het laten uitvoeren van een inventarisatie door een onafhankelijk sc-540 gecertificeerd inventarisatiebureau,
  • Het maken van een melding bij de gemeente,
  • Het verwijderen, veilig verpakken en wegbrengen van asbestmateriaal,
  • Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden en het vervangen van de asbesthoudende materialen door andere materialen.

Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat u gedurende het hele traject precies weet waar u aan toe bent. Vermoedt u dat er asbest aanwezig is in uw woning of pand? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Gecertificeerde asbestverwijdering

Het inademen van kleine deeltjes asbest kan ernstig gevaar opleveren voor de gezondheid. Pas op langere termijn worden de gevolgen ervan zichtbaar. Daarom is het verwijderen van asbest specialistenwerk en heeft de overheid bepaald dat dit alleen door gecertificeerde bedrijven uitgevoerd mag worden.

Asbestverwijdering, zoals bij sloop en renovatie, vereist een goede voorbereiding en deskundige uitvoering. Rasenberg Asbestverwijdering is gecertificeerd voor het verwijderen van asbesthoudende materialen en adviseert in alle voorkomende asbestverwijderingen. Daarnaast worden alle bouwkundig gerelateerde materialen, zoals asbestplaten, leidingen en schoorsteenkanalen, door ons volgens de wettelijke regelgeving verwijderd en vervangen door alternatieve materialen.

Ook in een grootschaliger saneringstraject zijn we u graag behulpzaam. Wij verzorgen voor u de asbestinventarisatierapportage en desgewenst assisteren wij u bij het verkrijgen van de sloopvergunning. Ook het tijdig informeren van alle betreffende overheidsinstanties wordt door ons verzorgd.